Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Vizyon: Eğitimde kalite ve başarıları ile fark yaratan seçkin bir kurum olmaktır.

Misyon: Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: Okulumuz Namık Kemal İlköğretim Okulundan ayrılıp Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu adını almıştır. Okulumuzun Mazisi Birçok Akademik, Sportif ve Kültürel başarılarla doludur. Yerköy´ün en köklü ve başarılı okullarından biridir.

Isınma: Doğal Gaz. Kalorifer
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: TEAKWONDO 2021/2022 İL BİRNCİLİĞİ YILDIZLAR FUTBOL TURNUVASI2021/2022 İL BİRİNCİLĞİ
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://yerkoymehmetakifersoyortaokulu.meb.k12.tr

Adres - AYANOĞLU MAH. ŞHT.ŞABAN KARADOĞAN CAD. MEHMET AKIF ERSOY ORTAOKULU BLOK NO: 66 YERKÖY / YOZGAT

Öğretim Şekli :Normal eğitim

Yerleşim Yeri - Ayanoğlu M. Şehit Şaban Karadoğan C. Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Yerköy/Yozgat

Ulaşım Ankara Yozgat karayolu üzerinde. Yozgata 35 km kala şel mevkiinden sağa dönülüp ilçe merkezine varılır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 40 km. İlçe merkezinde.